BRANDOVI

PROIZVODI

Thivian Labs

Thivian Labs

Eros-9 Anniversary

Cijena: 4.000,00 €

Stranica proizvođača

Opis

NOVO
THIVAN LABS
EROS-9 ANNIVERSARY

Samostojeće zvučne kutije
Samostojeći zvučnici

Povodom proslave 10. godina osnivanja i razvoja ThivanLabsa, proizvodi se posebna linija audio proizvoda od visokokvalitetnog furnira od ružinog drva. Anniversary Eros-9 jedan je od najistaknutijih jubilarnih zvučnika s vrlo impresivnim estetskim izgledom, jakim teškim kućištem koje rezultira vrlo jasnim, detaljnim srednjetonskim, kao i prirodnim proširenim visokim frekvencijama. Ovo je dvosmjerna linija podnih zvučnika s ventiliranim kutijama dizajnirana za male i srednje prostorije od 15m2 do 40m2. Kako se zove Eros, bog ljubavi, predstavit će vam sretan glazbeni prostor u kojem se možete potpuno opustiti uz sve vrste omiljene glazbe i filmova ili se okupiti sa svim svojim prijateljima i obitelji i prisustvovati 'kao live koncertu' u vlastitom domu.
Zvučnik koristi visokoosjetljive drajvere uključujući 15-inčni papirnati membranski woofer i 1,4-inčni visokofrekventni kompresijski drajver s titanskom dijafragmom koji je spojen s radijalnom sirenom od 90 ° x 90 °. Osjetljivost ovog zvučnika doseže 98dB i nepotrebno je koristiti pojačalo velike snage, samo od 7 W ili više za pogon ovog zvučnika. Kao rezultat toga, lako je uskladiti širok raspon pojačala s vakuumskim cijevima, hibridno integrirano pojačalo i posebno ThivanLabs ventilska pojačala.
Zbog debljeg kućišta s visokokvalitetnim MDF-om, postojana struktura zvučnika Eros-9 Anniversary izvanredno doprinosi isporuci visoke osjetljivosti, širokog dinamičkog raspona, niskog izobličenja, kontrolirane disperzije i ravnog frekvencijskog odziva koji prevodi na prirodan zvuk, karakteristike “ Zvuk ThivanLabs”. To je zadivljujući zvuk formiran skladnom kombinacijom dinamičnog, glatkog i mekoću zvuka, što rezultira izvanrednom izvedbom Eros-9 od lirskih vokalnih pjesama do instrumentalne glazbe i simfonije.
Eros-9 Anniversary zvučnici jednako su dizajnirani za zvuk kako bi zadovoljili različite ukuse slušatelja i bili prikladni za različite srednje veličine slušaonica. Ovaj se zvučnik također može koristiti kao prednji kanal u sustavima kućnog kina; s dva para difuzora (prednji i stražnji) dobivate vrhunsku prezentaciju u kućnom kinu koja ne zahtijeva središnji kanal ili subwoofer. Ovo je definitivan zvučnik koji je sposoban reproducirati visoke razine zvuka dok se relativno lako uklapa u okruženje slušanja. Doživjet ćete jasan i definiran srednjeton i prirodne, proširene visoke frekvencije.
VELIKA FLEKSIBILNOST POLAGANJA NA RAZLIČITIM LOKACIJAMA I PROSTORU
Pogodno za širok raspon prostorija od 15m2-40m2.
Sva kučišta Annivesary Eros-9 koriste visokokvalitetni furnir od ružinog drva i dostupni su u mat i čvrstoj završnoj obradi. Ovaj zvučnik je dizajniran klasično, minimalno i estetski kako bi odgovarao svim stilovima interijera. Kućište je napravljeno od jedan i pol debljih MDF ploča u odnosu na prethodne zvučnike. Kao rezultat, ovo značajno poboljšava kvalitetu zvuka Eros-9 Anniversary zahvaljujući postojanoj strukturi zvučnika.
SNAŽAN, FLEKSIBILAN
Prednja rešetka bas drajvera se magnetski pričvršćuje za praktično korištenje.

Karakteristike

Description: 2-way, Floorstanding Loudspeakers
Transducers: 15 inch Paper Cone woofer. 1.4 inch Titanium diaphragm high-frequency compression driver mated to a 90° x 90° Radial horn
Sensitivity (2.83V @ 1m): 98dB
Impedance: 8 Ohms (nominal)
Frequency response: 33Hz – 20kHz (-3dB)
Crossover Frequencies: 2.0 kHz
Power handling: 150W RMS
Amplifier suggestion: > 7W / channel
Dimensions (W x D x H/block): 45cm x 35cm x 105cm
Weight (kgs/block): 45kgs

Moglo bi vas zanimati

DB AUDIO - Mjesto dobrog zvuka

Uvoz i distribucija high end audio uređaja.

Proslijedite nam poruku

Kontakt podaci

Adresa: Jasenovačka 21
10000 Zagreb,
Hrvatska
Tel: +385 (0) 1 2911 568
Gsm: +385 (0) 98 227 602
Email: info@dbaudio.hr