BRANDOVI

PROIZVODI

AUDIO ANALOGUE

AUDIO ANALOGUE

ABsolute

Cijena: 20.900,00 €

Stranica proizvođača

Opis

Audio Analogue ABsolute je vrhunsko integrirano pojačalo koje kombinira najbolje od klase A i klase AB u jednom uređaju. S ovim HighEnd uređajem možete uživati u čistom zvuku klase A ili se prebaciti na snagu klase AB samo jednim pritiskom na gumb. Ovo pojačalo izrađeno je s pažljivo odabranim komponentama ekstra visoke kvalitete, što osigurava izvanrednu izvedbu u oba načina rada. Njegovo masivno kućište kombinira eleganciju talijanskog dizajna s izvanrednom izdržljivošću, zahvaljujući teškim aluminijskim hladnjacima.
Jedna od ključnih značajki ovog uređaja je “Zero global feedback circuit” koji osigurava čist zvuk. Također, sve faze su potpuno uravnotežene, a pojačalo ima impresivan broj bipolar tranzistora po kanalu te veliki kapacitet filtriranja. Njegova kontrola glasnoće putem releja i otpornika osigurava visoku čistoću signala tijekom prilagodbe glasnoće. Ovaj uređaj pruža izvanrednu reprodukciju glazbe bez obzira na žanr, a posebno se ističe u reprodukciji vokala. Audio Analogue ABsolute je stvoren kao počast legendarnim proizvodima Audio Analogue-a te pruža dubinu i složenost glazbe. Ovaj talijanski maestro je zasluženi dobitnik nagrade “Mono & Stereo 2023 Upper Echelon Product Award”, potvrđujući svoju izvanrednu izvedbu i kvalitetu. S ovim uređajem, svaka glazbena avantura postaje nevjerojatno iskustvo. ABsolute predstavlja rijedak primjer pojačala za audiofile i ljubitelje glazbe, i mnogo je više od zbroja svojih dijelova… Sa savršenom ravnotežom stvara vjernu sliku stvarnosti.

Tehnički opis
Nula globalne povratne veze u krugu dizajniranom od strane Airtecha (SeGeSTA konfiguracija). Svi stupnjevi potpuno uravnoteženi, dual-mono konfiguracija i krugovi s diskretnim komponentama. Snaga s 12 bipolarnih tranzistora po kanalu, kapacitet filtra od 81600 µF po kanalu. "Oversized" vojni otpornici kako bi se minimizirala termalna distorzija. Komponente visoke audio kvalitete, upravljanje mikrokontrolerom.

Karakteristike

Channels
2
RCA inputs
3
XLR inputs
2
Power on 8Ω load
50W(class A)/150W class AB
Power on 4Ω load
100W(class A)/300W class AB
Power on 2Ω load
200W(class A)/600W class AB

Moglo bi vas zanimati

DB AUDIO - Mjesto dobrog zvuka

Uvoz i distribucija high end audio uređaja.

Proslijedite nam poruku

Kontakt podaci

Adresa: Jasenovačka 21
10000 Zagreb,
Hrvatska
Tel: +385 (0) 1 2911 568
Gsm: +385 (0) 98 227 602
Email: info@dbaudio.hr